top of page
IMG_0572a_pp_resize_edited.jpg

Osnivač i direktor

Dragana Pavićević je ekspert u držanju nastave nemačkog jezika. Posle višegodišnjeg rada sa gimnazijalcima i preko deset godina iskustva odlučila je da osnuje centar za nemački jezik.

Završila je studije nemačkog jezika i književnosti na katedri za germanistiku u Novom Sadu. Tokom studija usavršavala se u Beču na DeutschAkademie, u Minhenu na fakultetu za jezik i književnost Ludwig Maximilians Universität, u Gracu na fakultetu Karl Franzens Universität. Završila je i postdiplomske studije iz oblasti metodike nastave, sintakse i frazeologije.

Nakon završenih studija radila je na mestu profesora nemačkog jezika i književnosti u gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu, PASCH-Schule, a paralelno je bila i saradnik Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, za koji je sastavljala prijemni iz nemačkog jezika za bilingvalna nemačka odeljenja u gimnazijama. Izdala je knjigu "Nemački jezik, zbirka testova”.

Pored nemačkog Dragana govori engleski, francuski i srpski jezik. 

 

Tandem-Centar---LogoSquare.png

Kompanija

TANDEM CENTAR je kompanija koja nudi moderan pristup u oblasti podučavanja nemačkog jezika. Naš cilj je da motivišemo polaznike da razvijaju svoje sposobnosti učenja stranog jezika i da ga na efikasan način savladaju. 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu možemo da vas podržimo, motivišemo i podstičemo dok učite nemački jezik. Naš pristup svakom klijentu je individualan i prilagođen njegovim potrebama i željama.

 

bottom of page